marți, 2 septembrie 2008

Toamna...


Aseara eram in masina cu o prietena, veneam de la Sighisoara, si am auzit la radio “azi e prima zi de toamna”… Ce inseamna toamna? E bine ca vine? In ciclul naturii, toamna e inceputul sfarsitului vietii. Acum toate plantele incep sa moara, toate pasarile sa plece, animalele sa se ascunda... Totul se pregateste pentru linistea din iarna, pentru pustiul alb si rece. Dar pana atunci, este o parte foarte frumoasa a ciclului naturii, toamna este un belsug de fructe, belsug de culori, belsug de roade. Desi ma intristeaza terminarea verii, toamna imi da un sentiment placut... ploile ei reci, cand stau in casa si beau un ceai, zilele caldute, sau chiar si cele cu vant, cand ma plimb pe o alee, printre frunze uscate... Toamna imi aduce multe amintiri... prima zi de scoala, prima zi de liceu, prima zi la facultate, prima.. toamna imi aminteste de multe inceputuri... In fiecare an, toamna, incepe un nou capitol din viata mea... imi pare bine ca vine toamna... abia astept sa vad ce imi rezerva anul acesta...

7 comentarii:

Anonim spunea...

pana la urma l-ai scris...si pana la urma te-ai decis ca toamna e frumoasa....stiam ca o sa fii optimista....si serios ca ai dreptate...what world really needs is more love and less RHCP :))

Anonim spunea...

imi amintesti de gradina de la bunici. imi place mult toamna acolo...as sta numai prin gradina... imi place mult fosnetul frunzelor.

Dia spunea...

mergem dupa ce vii acasa in gradina la bunicii tai sa fosnim frunze? :)

Ispasitoru' spunea...

lasa-te in mainile toamnei...sunt sigur ca ea iti va aduce un nou inceput si multe bucurii;)...si mie toamna mi-a adus inceputuri...si chiar inceputul suprem(nasterea mea)

P.R. spunea...

Ne plimbam prin spirala vieti...inevitabil...s-a zambim...s-a aceptam...

unique spunea...

mie imi place mirosul de toamna :)

P.R. spunea...

http://www.youtube.com/watch?v=LHH03smOx_o