miercuri, 17 decembrie 2008

M-am saturat...

Nu v-ati saturat de teama? Teama de esec ne impiedica de multe ori sa facem acel lucru... " decat sa fac asta si sa nu iasa bine, mai bine o las balta...". Si partea si mai proasta e sa imi dau seama ca merita incercat, chiar daca voi esua, vor fi si momente de satisfactie, dar sa imi dau seama de asta cand e prea tarziu, dupa ce a trecut momentul si am pierdut ocazia... deoarece atunci se naste un nou "cum ar fi fost daca?..."

"Never let the fear of striking out keep you from playing the game!"

10 comentarii:

qwerty spunea...

Foarte tare quote-ul....legat de teama am si eu un quote care il am salvat pe telefon si de fiecare data cand simt ca s-ar putea instala sentimentul de teama il citesc:

"I must not fear.
Fear is the mind-killer.
Fear is the little-death that brings total obliteration.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain."

si sincer cateodata simt ca da rezultate.....dar trebuie sa avem in vedere ca exista mai multe feluri de teama si exista mai multe feluri in care simtim teama(i-mi este foarte greu sa ma exprim acuma)......dar sunt momente in viata cand teama este cel mai bun lucru care ti se poate intampla (despre acele momente putem discuta candva)

Super tare subiectul pe care l-ai deschis.

Dia spunea...

imi place citatul... e din Dune, nice :D...

Anonim spunea...

teama duce catre esec..teama omoara nebunia, ucide pasiuni, stinge saruturi....teama.......toti o simtim candva..

ps: e bine sa profitam de ocazii, insa uneori altele mai grandioase se ivesc.....nu sta sa privesti prea mult spre usa care tocmai ti s-a trantit in fata, pt ca s-ar putea sa o vezi prea tarziu pe cea care tocmai ti s-a deschis....just...turn around

qwerty spunea...

@ Dia....dap Dune (one of my favorites)

Anonim spunea...

Teama face parte din viata oricarui om... fie ca vrem fie ca nu. E provocator sa ne invingem teama si in fiecare zi sa facem ceva de care ne este teama.
Ne e teama din cauza ca poate vom esua. Eu am ajuns la concluzia ca esecul e o victorie...cel putin pentru mine personal.

COma spunea...

nu te supara... is mult prea obosit de toate prostiile din jurul meu sa mai am teama de esec...

Anonim spunea...

Chiar daca ai pierdut o ocazie, observ faptul ca ai scris despre asta intr-un post =>stii cu ce te confrunti si ce trebuie sa faci pe viitor. Si asta conteaza cel mai mult, sa inveti din fiecare experienta pe cat posibil.

Si sunt de acord cu alx, probabil ca e o kestie pozitiva, pentru ca ti se va ivi ceva si mai misto, o sa vezi! sunt sigura de kestia asta...every cloud has a silver lining,u just have to see it!

Si, iarasi, de acord cu alx, ai grija sa nu pierzi cealalta usa care ti se deschide! >:D<

Dia spunea...

thanks girls >:D<

Anonim spunea...

U're very welcome!!! >:D< :*:*:*

Anonim spunea...

cand mai scri tibi darga?:))