vineri, 31 octombrie 2008

Au capu....adica piciorul...

Azi am facut o prostie de copil... ca tot nu am facut cand eram mica: am confundat pragul cu o minge... si i-am dat un sut... dupa vreo 45 de minute de asteptare (cu compresa pe picior), m-am decis sa merg la urgenta... ca cica acolo te fotografiaza si iti zice ce ai... si am mers (m-a insotit o prietena, ca cica la spital nu se merge singur, e mai bine asa, sa ai pe cineva sprijin), si nenea doctor mi-a pipait degetul si m-a trimis la o sedinta foto... am traversat holul intr-un picior, am intrat... si dupa ce tanti si-a terminat cina, m-a dus in camera cu decor, m-a pus pe masa, mi-a asezat piciorul in pozitia buna si l-a tras in chip... m-am incaltat la loc si am mers cuminte afara sa astept... a iesit nenea doctor si m-am chemat inauntru, ca acum s-au modernizat, si nu mai stai juma de ora pana iti developeaza filmul, acum trimite poza prin retea imediat... intru, iau loc... si imi da vestea cea buna "ai o mica fractura"... "si aia ce inseamna?"... "pai nu ti-l punem in gips, ca nu se poate la deget, dar il bandajam"... si am trecut in camera alaturata, mi l-a bandajat tehnicianul, l-a strans bine de degetelul vecin, si m-au trimis acasa... cu recomandare de repaus la pat, cu "membrul inferior in elevatie", si cate o pastila de anti-inflamator pe zi... si cate un algocalmin la nevoie... da, era sa uit... peste 7 zile o zi petrecuta la control in policlinica... si astfel am ajuns sa umblu cam cas... asta cand ma deplasez...
morala? ridicati picioarele cand umblati...

10 comentarii:

Anonim spunea...

morala? umbla in maini de acum incolo!

Dia spunea...

nu, nu... ca o sa imi rup si la maini degetele :))

Anonim spunea...

tare....l-ai pus intro lumina amuzanta...dar vai cand vine valu de durere!?

sa plangi sau sa tzipi?
Cel mai rau imi pare ca nu o sa ne mai zbenguim diseara la oncert...Stai ..am uitat....de obicei numai eu ma zbengui :))

"Durere"...diseara stai cuminte si nu te porni>:)

Dia spunea...

cum numai tu te zbengui? si eu ma zbengui...si nu uita, o ai pe oti :P

Anonim spunea...

ioi da...concurenta :)) ma baga in buzunar cand da din plete:)))
tu o ai pe Nati..mai cuminte >:) :))

Aseara ati fost pe feeling....show la repetitii...multe fete :)))
defapt eram 5 pe 5 =)) ooo life!

Dia spunea...

ooo life... da

Anonim spunea...

iara ma barfiti fetelor? :P ;) a fost fain showu de aseara si , dee, chiar daca nu te-ai zbenguit, erai mult mai cool ca ai participat cu vocea decat celelalte fete care isi trimiteau pletele dintr-un colt al camerei intr-altul.sincer. we rock. and strange rulz!!!

@anca
sorry, nu vroiam sa ma dau mare sau ceva cu plete and stuff...si oricum, prea repede nu o sa ma mai vezi cu faze dinalea :))

unique spunea...

asa iti trebuie! na!

kiddin :*

Anonim spunea...

mey copcii chillax =))

@ Oti

hmmmm....ciudata seara...chiar ca nu te-am vazut in actiune...astept urmatorul eveniment >:)

ps: poate dedata asta la defender :)))

Anonim spunea...

=)) super tare titlul, ma amuza tare. Imi pare rau de patania ta.
Asa ca ai grija de tine si piciorul sus, insa nici prea sus sa nu-ti iei zborul ;)) glumesc; pup