luni, 10 noiembrie 2008

Nothing lasts for ever...

Fie suferinta, fie clipe frumoase... totul se termina... mai curand, sau mai tarziu, fiecarui lucru ii vine sfarsitul... in mod natural, sau provocat de noi, la timp sau prematur, totul se sfarseste... si fiecare sfarsit e un inceput... inceputul a ce va fi in continuare... sau inceputul a nimic... inceputul unui gol, inceputul unei absente... un inceput care tinde spre trecut, prin amintirile ce ni le ofera... prin clipele trecute... o mare peste care se va asterne candva valul uitarii... dar pana atunci, ramanem cu gustul dulce al amintirii, si cu gustul amar al pierderii...

O mare de necunoscut ne copleseste in fata unui inceput... privim cu frica spre viitor, si nu putem zari nimic concret, doar franturi de posibilitati... Nu suntem slabi daca ne e frica, suntem slabi doar daca ne lasam dominati de frica, si nu facem lucrurile de care ne temem... daca ezitam sa pasim in marea de necunoscut, bazandu-ne doar pe ceea ce vedem in prezent... fata in fata cu frica vedem cat suntem de puternici, acela e punctul in care se face diferenta intre cei slabi si cei puternici... deciziile luate in momentele critice arata de fapt cine suntem, ce suntem sub armura aparent inpenetrabila...

"When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark" ("Fear of the dark" - Iron Maiden)

6 comentarii:

MCB spunea...

te referi la degetul rupt ? :))

Anonim spunea...

Sfarsitul nu trebuie neaparat sa fie sfarsit, orice sfarsit aduce un nou inceput..poate unul mai bun, mai luminos, mai interesant!

"When the light begins to change
I sometimes feel a little strange
A little anxious when it's dark"
chiar am simtit versurile!

welcome back kid!durerea....de deget...aduce inspiratie huh?:))

ps: mitza!!! gandea ceva mai profund :))

Anonim spunea...

"Sfarsitul de mult s-a sfarsit…cand defapt nici nu a existat…sfarsitul sfarsitului e mereu un NOU INCEPUT….uneori e intoarcerea in tine insuti…"

Anonim spunea...

Cred ca acum traim sfarsitul unui inceput de...........
De ce doreste fiecare.
Cum totul incepe cu inceputul e normal sa se si termine cu sfarsitul.
Si cum nimic nu tine o vesnicie capul sus, mergi inainte caci nu sti cand se va sfarsi si pentru tine.

Anonim spunea...

costin, mi se pare ca, poate involuntar, ai fost putin sadic la faza cu "capul sus, nu stii cand se va sfarsi si pt tine" suna cam "be happy, maine o sa mori" :))

dia, la ce te referi exact? la frica de sfarsit sau frica de un nou inceput? mi se pare ca "fear of the dark" ilustreaza foarte bine conecptul de frica de necunoscut in general, poate prea general. e doar o curiozitate :))

Dia spunea...

era vorba de frica de sfarsit, mai exact de necunoscutul ce vine dupa sfarsit...